helpscout pt logophysitrack devices

Bij Beweeg Beter oefentherapie stellen we u als patiënt centraal, ook als u niet bij ons in de praktijk bent. Daarom passen wij ook digitale technologie toe om uw doelen te bereiken.

Om op maat gemaakte oefenprogramma's mee te geven gebruiken wij een gloednieuwe app genaamd PhysiApp. Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo's in HD-formaat meegeven met kristalheldere uitleg.

U kunt PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of uw programma op uw computer bekijken. U kunt herinneringen bekijken, een logboek bijhouden en zelfs overleggen met uw zorgverlener. Zo werken we samen aan uw beste resultaat!

Meer informatie over de app van Physitrack en hoe deze te installeren vindt u hier

ingrid homepage smallerIk ben vanaf 1996 werkzaam als oefentherapeut-Mensendieck en destijds gestart met mijn eigen praktijk in Apeldoorn. Vanaf 2012 is draag ik tevens de titel “bachelor of health” oefentherapie Cesar. Ik sta ingeschreven in het landelijk kwaliteitsregister en voldoe hiermee aan alle kwaliteitseisen.

Tot 2012 ben ik tevens werkzaam geweest als praktijkdocent op de Hogeschool van Utrecht, opleiding oefentherapie Cesar. Ik vind het leuk op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen door regelmatig bij- en nascholingen te volgen.

Ik heb een aantal jaren groepslessen zwangerschapsbegeleiding methode Mensendieck gegeven. Op dit moment begeleid ik nog zwangeren op individuele basis vanuit de praktijk. Denk hierbij aan het voorbereiden van de bevalling en het omgaan met veranderingen (en klachten) in de zwangerschap.

Tevens voer ik regelmatig opdrachten uit met als doel preventie van werkgerelateerde klachten op de werkplek. Denk hierbij aan het geven van werkplektraining aan kantoorpersoneel, horecapersoneel en schoonmaakmedewerkers.
Ook zie ik in de praktijk veel mensen met artrose (slijtageklachten) en ben ik lid van het landelijke artrose netwerk om op die manier kennis te vergroten te delen met collega’s.

Vanaf 2017 ben ik lid van het netwerk chronische pijn. Het begeleiden van mensen bij het omgaan met hun chronische pijnklachten volgens het protocol van het landelijke netwerk heeft een effectieve en kwalitatieve werkwijze.

Ter ondersteuning van de behandeling maak ik soms gebruik van medical tape, dit kan het herstel van klachten bevorderen en oefeningen ondersteunen.

Het leukste aan mijn werk is dat het heel veelzijdig is en ik echt in een allround praktijk werk waar heel veel verschillende mensen met verschillende hulpvragen door mij persoonlijk begeleid worden. Het motto van de praktijk is “wie niet beweegt staat stil…”, ik begeleid mensen bij het zelf oefenen in het omgaan en voorkomen van klachten op een manier die bij hen past en waar ze zelf mee aan de slag kunnen.