helpscout pt logophysitrack devices

Bij Beweeg Beter oefentherapie stellen we u als patiƫnt centraal, ook als u niet bij ons in de praktijk bent. Daarom passen wij ook digitale technologie toe om uw doelen te bereiken.

Om op maat gemaakte oefenprogramma's mee te geven gebruiken wij een gloednieuwe app genaamd PhysiApp. Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo's in HD-formaat meegeven met kristalheldere uitleg.

U kunt PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of uw programma op uw computer bekijken. U kunt herinneringen bekijken, een logboek bijhouden en zelfs overleggen met uw zorgverlener. Zo werken we samen aan uw beste resultaat!

Meer informatie over de app van Physitrack en hoe deze te installeren vindt u hier

Verloskundigen verwijzen naar onze praktijk als er sprake is van rugpijn of bekkenpijn in de zwangerschap.

Ook wordt er op eigen initiatief een afspraak gemaakt of wordt dit geadviseerd door de huisarts.

Tijdens een zwangerschap, bevalling en eerste tijd na de bevalling verandert er veel in het lichaam. Het lichaamsgewicht neemt toe en er zijn hormonale veranderingen. Regelmatig komt er pijn in het gebied van de lage rug, het stuitje, de liezen, het schaambeen, de bekkenbodem en/of de zijkant van de bovenbenen. De pijn begint vaak na het te lang dezelfde houding te hebben aangenomen. Kenmerkend zijn pijn bij omdraaien in bed, traplopen, uit de auto stappen en opstaan uit een stoel.  Wij kunnen adviezen geven over het op de juiste manier bewegen om beter met deze klachten om te kunnen gaan.
Ook is het mogelijk individueel advies te krijgen over de bevalling. Bijvoorbeeld het persen, de ademhalingstechnieken en bevallingshoudingen.
Door adviezen en oefeningen op maat kun je beter en bewuster bewegen tijdens zwangerschap en bevalling.