helpscout pt logophysitrack devices

Bij Beweeg Beter oefentherapie stellen we u als patiƫnt centraal, ook als u niet bij ons in de praktijk bent. Daarom passen wij ook digitale technologie toe om uw doelen te bereiken.

Om op maat gemaakte oefenprogramma's mee te geven gebruiken wij een gloednieuwe app genaamd PhysiApp. Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo's in HD-formaat meegeven met kristalheldere uitleg.

U kunt PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of uw programma op uw computer bekijken. U kunt herinneringen bekijken, een logboek bijhouden en zelfs overleggen met uw zorgverlener. Zo werken we samen aan uw beste resultaat!

Meer informatie over de app van Physitrack en hoe deze te installeren vindt u hier

Het is op alle leeftijden goed bewust te zijn van de houding en manier waarop je beweegt. De leeftijd maakt daarbij niet uit. Jongeren, volwassenen en ouderen kunnen hun houding verbeteren om op die manier klachten te voorkomen of verhelpen. Jongeren die in de groei zijn met houdingsproblemen zoals een scoliose of kyfose kunnen goed bij ons terecht. Een scoliose is een vergroeiing van de wervelkolom in de vorm van een C of een S. Een kyfose is een verkromming van de rug naar voren toe. Het is belangrijk gerichte zorg en training te krijgen om verdere vergroeiing tegen te gaan. Ook mensen met overbelastingsklachten ten gevolge van studie en gebruik van computer, tablets en smartphones hebben belang bij oefentherapie om klachtentoename te voorkomen.